Please use your callsign as username
Gebruik uw call als gebruikersnaam.


Search in QRZ.COM


Created by PA4RM

Inloggen op de WLD web site en Workshopblog

Iedere gebruiker van het WLD forum dient zich te registreren. Door deze registratie geeft u aan WLD een aantal persoonlijke gegevens vrij.

Deze gegevens worden opgeslagen aan een aan deze website gekoppelde database interface. Deze database omvat uw Call, uw naam en uw email adres en IPp adres.

Voor publicatie van gegevens op de Workshopblog dient u zich apart te registreren. Het is de auteur van het artikel die verantwoordelijk is voor de inhoud. Hou hierbij ook rekening met het vrijwaren van de persoonlijke gegevens indien u die wenst te gebruiken.

Waarvoor gebruikt WLD deze informatie

Uw informatie laat u toe om volgens uw status, bepaalde gedeeltes van deze website te bezoeken. Verder worden uw gegevens nergens voor gebruikt. Uw gegevens zijn slecht toegankelijk voor personen met een speciale machtiging (lees rechten) Deze zijn uw CM (actueel ON4BB) en de website beheerder ON4BAM.

Hoe kunt u uw gegevens verwijderen.

U stuurt via het contact formulier een aanvraag voor verwijdering van uw gegevens. Wij zullen uw gegevens dan ook onmiddellijk verwijderen. Van zodra verwijderd verliest u ook uw toegang tot onze website, forum.